Allt om tjänsten WIX

Du som har öppnat företag online eller behöver marknadsföra dig själv online, kanske har stött på begreppet WIX. Denna tjänst hjälper nämligen dig att skapa en hemsida, utan att du själv behöver krångla med koder och placering. Genom att registrera sig på hemsidan kan du ta del av hundratals mallar och flera olika paket ger dig en skräddarsydd hemsida, så att du kan sälja allting från tjänster till stekhällar online.

Men varför är då populariteten för WIX så stor och vilka fördelar får du av att använda denna tjänst när du vill skapa en hemsida?

Ingen erfarenhet krävs

En stor fördel med WIX är att det inte krävs någon som helst erfarenhet för att skapa en bra hemsida.

Med lite kreativitet kommer du långt, men WIX erbjuder också ett stort utbud av mallar som du kan använda dig av och som gör det enklare än någonsin att få en skräddarsydd hemsida som faller dig i smaken.

Infoga bilder, redigera text och ändra strukturen på hemsidans samtliga flikar och anpassa innehållet för att din hemsida ska ranka högre upp på Google och få mer träffar.

Hur ska man bygga upp hemsidan?

Genom att skapa din egen hemsida kan du spara pengar i uppstarten av ditt företag och istället lägga lite mer krut på marknadsföring och hemsidans struktur. Fundera på vad du vill inkludera, vilka tjänster eller produkter som du vill sälja och vad du vill förmedla på hemsidan.

Målet är att din hemsida ska vara enkel att navigera sig igenom, det ska vara lätt att hitta information och de texter som inkluderas ska vara välskrivna. Att skapa en egen hemsida behöver alltså inte bli särskilt kostsamt.