Kasvijulisteet på väggarna eller inte?

koriste toimistoon

Det finländarna kallar för julisteet är vad vi kallar affischer. Men vad man än kallar dem för så är de ofta ett enkelt sätt att skapa bra stämning på kontoret. Även i tider då många väljer kontorshotell kungsholmen så är det ändå viktigt att fundera lite extra på vad man tycker ska pryda kontorsväggarna.

Anledningen till att vi tycker inredning och väggprydnader är viktiga är att det både sätter stämning och skapar rätt förutsättningar för produktivitet. Många som valt bort tilltalande inredning har tvingats erfara hur stämningen på kontoret eller arbetsplatsen helt enkelt inte känns rätt. För såväl anställda som ledningen är prisvärda väggprydnader ett enkelt sätt att göra saker och ting lite mer trevliga.

Men vad spelar det för roll när det har att göra med kontorshotell? Om man är långvarig på ett kontorshotell är det minst lika viktigt att säkerställa rätt inredning för att få en produktiv miljö. Huruvida man i slutändan väljer affischer eller något annat spelar däremot inte lika stor roll som att man faktiskt prioriterar inredningen.

Vill ni maximera stämning och produktivitet så är det därför en riktigt bra idé att åtminstone göra det som rutin att ägna lite tanke åt vad man väljer att skapa för stämning på kontoret. I många fall ger det mångfacetterad avkastning gällande såväl bättre prestationer och mer samhörighet. Låt kreativiteten flöda och välj det som passar er verksamhet bäst.