Kruxet med att vara utvecklare

Att vara utvecklare är på många sätt ett ensamt yrke. Man spenderar merparten av tiden med sina egna tankar och individuella projekt. När man väl är klar med dagens arbete så är det långt ifrån ovanligt att man är mer eller mindre slutkörd. Och det är ingen hemlighet att många i branschen blir mer eller mindre utbrända med tiden. Därför prioriterar vi avslappning och ser till att ordna regelbundna besök på spa hotell för hela teamet. Vi har sett att detta leder till både ökad produktivitet och att alla håller sig mer nöjda.

En spännande bieffekt är att även produktiviteten har skjutit höjden. Genom att fokusera på att möjliggöra för alla inblandade att säkerställa fullständig avslappning så har alla fått större möjligheter att fokusera på det väsentliga. På det stora hela är detta något som vi alla har sett enorma fördelar med. Under de år vi har haft spa som rutin så har vi sett ett större lugn på kontoret, och även de allra mest stora projekt har kommit att genomföras på ett smidigare och snabbare sätt.

Den slutsats som vi drar av det hela är att vi helt och hållet underskattat vikten av att ta det lugnt. Men då vi numera fokuserar på återkommande avslappning så är vi på god väg att ta tillbaka förlorad mark. Alla våra medarbetare har definitivt märkt skillnad och vi ångrar inte för en sekund den nya kurs som vi har satt. Därför rekommenderar vi alla att göra samma sak.